Wat is het duurste huis van Nederland op Funda?

Misschien kun je je het nog wel herinneren. In augustus hadden wij een stukje geschreven over het duurste huis op Funda. Helaas is die nu niet meer te vinden. Het linkje leidt dan ook niet meer naar dat huis in Amsterdam. Of het verkocht is, weet de Huizenmeter niet. Maar goed, over tot de orde van de dag. Wat is nu dan het duurste huis op Funda?

Het duurste huis van Nederland staat op dit moment in Wassenaar. Wij moeten direct aangeven dat wij dit ‘duurste huis’ wel echt iets mooier vinden dan de vorige. Je krijgt ook aanzienlijk meer waar voor je geld. Voor de lieve som van € 11.950.000,- krijg je 738 m² aan woonoppervlak en een tuin van maar liefst 31.305 m². Het is zelfs zo mooi dat het huis een naam heeft gekregen: Villa Klaverduyn. Waar het vorige huis midden in de stad Amsterdam lag, ligt dit huis heerlijk rustig in een natuurgebied en is het omringd door duinen.

Wat maakt dit huis nu zo bijzonder?

Nou, buiten de forse afmetingen van het huis en de tuin beschikt Villa Klaverduyn over een tennisbaan, een zwembad met poolhouse, een fitnessruimte, een sauna, een feestruimte en een garage voor vier auto’s. De klapper op de vuurpijl is toch wel de negen holes golfbaan. Kun je lekker aan je pitchen en putten werken, zonder dat er ander volk omheen hangt. Heb je het golfen onder de knie dan kun je je uitleven op de Koninklijke Haagsche Golf & Countryclub. Deze ligt naast het huis en zou misschien wel via de tuin bereikt kunnen worden.

Heb je na het betalen van de energierekening nog 12 meloenen liggen, dan mag je dit huis niet missen.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.