Een bruine kroeg in je huis. Vloek of zegen?

Zoals iedereen met te grote ogen, maar een te kleine portemonnee, vind ik het leuk om op Funda rond te zwerven. Soms vallen mij dan wel eens wat dingen op. Ook daarin ben ik niet de enige, zo ‘Gierde Twitter het uit om een huis van 9 ton met een badkuip in de woonkamer’. Ik ervaar altijd een klein geluksmomentje wanneer ik een huis tegenkom met een bruine kroeg erin. Kom, we gaan naar de kroeg!

Bruine kroeg 1

Dit huis herbergt niet alleen een bijzonder fraaie bar, maar nog meer fijne ruimtes. Bekijk het gehele huis hier.

Bruine kroeg 2

De kroeg in dit huis is ook een mooie. Het beschikt namelijk over een jacuzzi of zwembad. Bekijk het gehele huis hier.

Sfeervolle bar met zwembad (?)

Herberg nummer 3

RTL Nieuws (ja ja, die zijn bezig met belangrijke zaken) had er ook nog eentje gevonden: in een Rijksmonument in Dongen. Link naar het artikel.